Tule meille töihin

Tutustu Salva ry:een työnantajana ja Palvelukeskus Ilolansaloon työpaikkana. Tältä sivulta löydät tietoa meistä työkavereina, eduistamme ja työympäristöstämme. Tarjolla on vaihtuvasti paikkoja lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoiva-avustajille, laitoshuoltajille sekä ravintolan henkilökunnalle. Myös keikkatyötä on tarjolla. Tältä sivulta löydät tietoa myös työharjoittelusta ja oppisopimuksesta sekä siviilipalveluspaikasta Ilolansalossa. Kuulemme mielellämme sinusta lisää.

Jätä työpaikkahakemus Palvelukeskus Ilolansaloon.

Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa.

Avoimet työpaikat

Lue tarkempi kuvaus avoinna olevista työpaikoista ja jätä hakemuksesi. Jos työpaikkoja ei juuri nyt ole tarjolla, voit aina jättää avoimen hakemuksen. Myös keikkatyöläiset ovat tervetulleita.

Avoin hakemus

Kysy rohkeasti lisää 

Vastaamme mielellämme sinulle esiin tulleisiin kysymyksiin. Soita tai laita viestiä sähköpostilla tai WhatsAppilla.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Hannele Leino
044 7213 357
hannele.leino@salva.fi

Saija Kirjavainen
044 7213 361
saija.kirjavainen@salva.fi

Ravitsemuspalvelut

Elina Tuominen
044 7213 353
elina.tuominen@salva.fi

Puhdistuspalvelut

Kati Friman
044 7213 368
kati.friman@salva.fi

Työharjoittelu ja oppisopimus

Taina Vilén
044 7213 360
taina.vilen@salva.fi

Siviilipalvelus

Heli Koskela
044 7213 352
heli.koskela@salva.fi

Salva ry työpaikkana

Salva ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys. Käytämme saamamme tulot juokseviin kuluihin, kuten palkkoihin ja lainan lyhennykseen. Toimintamme perustuu Salvan arvoihin ja avoimuuteen. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja panostammekin työhyvinvointiin. Tuemme toisiamme eri tavoin, jotta töihin on mukava tulla. Tärkeää on kannustavat työkaverit, joihin voit luottaa. 

Voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi mahdollisuuksien mukaan. Käytössämme ovat myös yleiset henkilöstöedut, kuten työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Henkilökunnalle työnantaja tarjoaa aamiaisen. Myös lounas ja päivällinen ovat saatavilla ravintoetuina. Ravintolamme valmistaa ruuan paikan päällä vuoden jokaisena päivänä. Itse leivotut sämpylät ja monipuolinen ruokalista tarjoaa syötävää kaikille.

Tuemme työntekijöitämme koulutuksessa. Kannustamme kehittymään työn mukana. Monet alan täydentävät kurssit, mutta myös pidempiaikaiset tutkintoon johtavat koulutukset auttavat työssä jaksamista.

Työntekijöiden tarinat

Tutustu työntekijöidemme tarinoihin, miksi Palvelukeskus Ilolansalo on juuri heille paras työpaikka.

Jokainen ihminen on tärkeä
Maria on auttanut ihmisiä täydellä sydämellä yli kymmenen vuotta.

Miten tieni toi minut Ilolansaloon
Laura tuli työharjoittelun kautta töihin Ilolansaloon.

Miten minusta tuli hoiva-avustaja
Siru haki rohkeasti uuteen ammattiin ja kouluttautui hoiva-avustajaksi.

Millaista on olla opiskelijana Ilolansalossa
Eetu suoritti osan lähihoitajan opiskeluistaan oppisopimuksella.

Salva ry työnantajana

Salva ry on vuonna 1999 perustettu salolainen ikäihmisten hyvinvoinnin edustaja. Periaatteemme on alusta asti ollut ”Hyvä asua – Ilo palvella” ja sitä toteutamme edelleen. Kun sinulla on ilo tehdä työtäsi, se välittyy myös asiakkaalle. Ja toisinpäin.

Toimintamme pääpaikkana on Palvelukeskus Ilolansalo. Talomme on rakennettu asukkaiden ehdoilla alusta asti ja onkin ollut suunnannäyttäjänä toiminnassa koko Suomessa. Paitsi asuin- ja hoitopalveluja, tarjoamme myös ravintolatoimintaa, fysioterapiaa, puhdistuspalveluita sekä monimuotoista viriketoimintaa kaikille. Tällä hetkellä meitä on yli 70 eri alojen ammattilaista työkavereina. Apua löytyykin moniin ongelmiin suoraan omasta porukasta.

Työharjoittelu ja oppisopimus Ilolansalossa

Oletko alan opiskelijat? Etsitkö harjoittelupaikkaa? Tai onko mielessäsi täysin uusi ammatti? Salva ry tarjoaa vuosittain useita työharjoittelu- ja oppisopimuspaikkoja terveydenhuoltoalan sekä muiden alojen opiskelijoille. Apunamme on vuosittain myös useita siviilipalveluksen suorittajia. 

Panostamme opiskelijoiden henkilökohtaiseen ohjaukseen. Pidämme tärkeänä uusien työntekijöiden perehdytystä työhön, sekä toisten auttamista. Siitä hyötyy paitsi työntekijä, myös työnantaja. 

Kiinnostuitko? Ota yhteys Tainaan.

Taina Vilén
044 7213 360
taina.vilen@salva.fi

Naiset seisovat ruusut kädessään