Palveluasunto Ilolansalossa - kotona koko elämä

Palvelukeskus Ilolansalon palveluasunnot ovat kahdessa asunto-osakeyhtiössä. Osa asunnoista on SALVA ry:n omistamia ja niitä vuokrataan palveluasumisen tarpeessa oleville. Osa on yksityisten omistamia ja myös he voivat vuokrata asuntonsa tarvitseville.

Asuminen Ilolansalossa on turvallista ja yhteisöllistä. Kaikille kuuluva perus- ja turvapalvelu varmistaa ympärivuorokautisen perusturvallisuuden, asukkaiden etujen valvomista, asioiden hoitamista, kuntoutus- ja virkistystoimintaa sekä muita asukaslähtöisiä palveluita. Palveluasuntoja on 131 ja ne ovat kooltaan 40 m2 - 55 m2. Asunnoissa on parveke, tilava kylpyhuone sekä tupakeittiön lisäksi 1 - 2 huonetta.

Asumismaksuja ovat vuokra tai yhtiövastike, vesi ja sähkö sekä perus- ja turvapalvelumaksu. Hyvinvointipalveluista sovitaan palvelusopimuksen mukaisesti hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Hyvinvointipalveluita ovat kotihoito (kotipalvelu, kotisairaanhoito) ja tukipalvelut kuten siivous, ravitsemuspalvelut, sauna, pyykki, asiointi. Kuntoutuspalveluita on mahdollisuus ostaa SALVAN kuntoutus- ja fysioterapialta lääkärin lähetteellä tai ilman.

Tutustu tiloihin ja palveluihin tarkemmin palveluesitteissämme.

Asuntohakemus

Voit hakea palveluasuntoa täyttämällä sähköisen asuntotiedustelulomakkeen, jonka perusteella pyydämme tarvittaessa lisätietoja. Voit myös tulostaa ja täyttää laajemman PDF-muotoisen asuntohakemuksen ja toimittaa sen meille.

Siirry täyttämään asuntotiedustelulomake

Lataa asuntohakemuslomake PDF-tiedostona

Pohjapiirrokset

Palvelukeskus Ilolansalon asuntomallien pohjapiirrokset.

Huomioithan että joissain tapauksissa asunto on peilikuva piirustuksiin nähden.

 

pyörätuolissa oleva mies lukee ilmoitustaulua