Asuntoja vanhuksille ja vaikeavammaisille henkilöille

Ilolansalon rakennus kadun varressa

Ilolansalon Palvelutalo

Salva ry julistaa haettavaksi vuoden aikana mahdollisesti vapautuvat palveluasunnot Palvelukeskus Ilolansalossa, Ilolankatu 6 Salo. Hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Palveluasumisen tarve ratkaisee asukasvalinnan. Aiemmin jätetyt hakemuksen ovat voimassa, mikäli tarve asunnolle on edelleen.

Tutustu Palvelukeskus Ilolansalon asuntoihin ja palveluihin esitteessämme.

Täytä asuntohakemus

Lisätietoja
Anu Hirvikorpi
Palvelujohtaja
044 7213 356
anu.hirvikorpi@salva.fi

Ilolansalon Palvelukoti – Ainokoti ja Aatoskoti

Palvelukodit tarjoavat asumis- ja hyvinvointipalveluita runsaasti apua tarvitseville vanhuksille ja vammaisille henkilöille. Asuminen on luonteeltaan tehostettua palveluasumista eli hoitaja on paikalla ympäri vuorokauden.  Hoitohenkilökunta on Salva ry:n henkilökuntaa. Jokaiselle asiakkaalle kuuluu sopimuksen mukainen hoito, huolenpito ja valvonta, lääkehoito, viikkosiivous, asukas- ja virkistystoiminta, turvapalvelu, ateriat sekä tarpeelliset kuntoutus- ja tukipalvelut.

Lisätietoja
Saija Kirjavainen
Palvelupäällikkö
044 7213 361
saija.kirjavainen@salva.fi

Lyhytaikaisasuminen kammareissa

Palvelukeskus Ilolansalossa on tarjolla luvanvaraisena sosiaali- ja terveyspalveluna lyhytaikaishoitoa palvelutalossa sekä palvelukodissa. Hoitojakson pituudesta sovitaan palvelusopimuksessa, joka tehdään hoitojakson alussa. Hoitojaksoon kuuluvasta henkilökohtaisesta avusta sekä tarvittavista tukipalveluista, kuten ateriat, sauna, pyykki, asiointi ja virkistys peritään maksu erillisen hinnaston mukaan. Fysioterapiasta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Voit kysellä lyhytaikaista asumista Ilolansalon kammareissa esimerkiksi omaishoidettavan lomapaikaksi, sairaalasta kotiutuvalle tai kuntoutuvalle.

Lisätietoja
Anu Hirvikorpi
Palvelujohtaja
044 7213 356
anu.hirvikorpi@salva.fi

 

<< takaisin etusivulle